گلیسیرین (گلیسرول) Glycerol

  • ۱۹۴

گلیسیرین یا گلیسرول با فرمول شیمیایی  C3H8O3 الکل سه عاملی است که در معرض هوا به آرامی رطوبت جذب می کند. گلیسرول یک محصول فرعی از تولید دیزل زیستی از طریق ترانس استرسازی می باشد. این شکل از گلیسیرین خام اغلب ظاهری تیره با یک قوام چسبناک و شبیه شربت دارد.

 

فروش گلیسیرین

خصوصیات گلیسیرین

  • گلیسرول در اتانول و دیگر حلال های آلی بسیار کم محلول است.
  • گلیسیرین به هر نسبتی در آب حل می شود.
  • گلیسرول شفاف، بی رنگ، بی بو و چسبناک است.

موارد مصرف گلیسرین

  • از گلیسیرول خالص در داروسازی استفاده می‌شود.
  • گلیسیرین برای تهیه لوسیون کرمهای صورت به کار می‌رود.
  • از این ماده برای تهیه لوازم آرایشی نیز استفاده می‌شود، چون حلال خوبی است و باعث جذب رطوبت در سطح پوست می‌شود و پوست را نرم و چرب می‌کند.
  • در ساخت مواد منفجره مثل نیترو گلیسیرین، برای روغن‌کاری ابزارها و تاسیسات فلزی و نیز برای جلوگیری از یخ بستن جکهای هیدرولیکی از گلیسیرین استفاده می‌شود.

 

خصوصیات محصول

فرمول شیمیایی (HOCH₂)₂CHOH
چگالی 1.26 g/cm3 (20 °C)
وزن مولکولی 92.1 g/mol
شکل ظاهری مایع
رنگ بی رنگ

2

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

The MFG Group

با اعضای تیم ما بیشتر آشنا شوید.

می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید. می توانید بخشی از مطلب مورد نظر را برای آشنایی خوانندگان خود در اینجا قرار بدهید.

متن کامل

من را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید